Monday, August 31, 2009

Wedges oh wedges~! :D

eipppppp!!
bukan cheesy wedges ok!
tapi wedges ku yang aku sgt shukeee~
hihihihihihi.

yesssssss!
akhirnye semalam pegi jugak Mid!
hahahhahaha.
kan ari seblom tuh dpt duit dari Om Tennas~

bertolak dari cnh dalam kol 2pm lebih2.
smpai around 3pm kot.
pastuh misi mencarik kasut bermula.
hehhehehehe.
:D

penat woo kuar masokk kedai tapi takde yang berkenan.
last2 jumpe gak yang nh :


ahhhh~
kalo korang cakap tak chantek pon aku tetap cakap CUN~
apekahhhhh???!!
hahahhahhaha.

at last,
inilah kasut raya ku tahun nh walaupun tak balik raya.
beli kat Voir Mid.
huh.
puas hati hajat nak beli wedges dh tercapai.
then g jalan2 ag.
hasilnye dapat sehelai baju kat FOS pastuh bershopping di Guardian.

pas bli kasut bli baju bagai,
g Mcd berbuka.
(yang berbuka rumet aku jer...aku ngan Asiah ABC maaa~)
ramai gler ah orang!
seb baek ade meja kosong walaupun kecik muat2 lah kami bertiga :)
actually mintak tukar ngan sorang mamat nh.
die ngan kwn die berdua,
kami bertiga.
since meja yg kami dapat tuh selit tgh2 antara 2 meja laen yg dh ade org,
tak muat nak letak extra satu kerusi.
dorang plak dok tepi2 and mmg muat letak extra kerusi.
baek mamat 2 org tuh.
panjang umur murah rezeki korang tau...
AMIN~~

pas balik dr Mid tuh smpai bilik dalam kul 9pm gtu.
balik dr Mid dalam cab dh rancang nak g tgk midnight.
rumet aku nak sgt nengok cter The Screen At Kamchanod.
ade kat Pavi jer pon cter tuh.

smpai bilik trus g online GSC cek showtime.
11.20pm.
so lepak2 jap kat bilik baring2 jap.
nak ilangkan penat shopping siangnye.
oh,
lupe nak cakap,
ktorg kuar bertiga,
classmate aku Asiah join.

penat weyh tgk cter The Screen nh.
penat sbb terkejuttttttttttttttttttt manjang!!
sound effects die OVER ko tau!!
yang tak patut kejut2 pon die kejut2.
mane tak mulut aku bebel2 jer.
sakit hati woooo~
antu die kan,
tak sebyk sound effects yg ngejut2 tuh ha.
sakit hati aku!
last2 ending ntah pape.

aku sarankan kalo nak tgk movie,
The Screen bukan pilihan.
tak best!
baek aku tgk Dance Flick jer.
or Imagine That.
or District 9.
rumet aku lah nh nak sgt.
alih2 die pon tak puas ati sm.
ngeh!
(-_-")

klah.
nh entry malas sbenarnye.
sajer nak tunjuk kasut baru.
ade jer barang2 laen aku beli.
slipper ala2 slipper jamban yang wedges pon aku bli.
merapu jer aku nh kan?
heeeeeee~

:P

Happy 52nd Malaysia :)

p/s: terbatal hajat nak lepak kat BB lepas tgk movie, smpai sahur. sumer angkara mat-mat rempit yang dok berkumpul ramai2 kat ctuh. seb baek ade polis, kalo takde lagi haru. nyampah r korang mat rempit! keje dok tepi jalan kaco orang jer! hissssyyhh!! asal malam merdeka jer nak nonggeng2~ heh! T_______T

7 comments:

HoPe said...

OMG..chantek!

Hariq-Sha said...

thanksss!! chantek kan??? nak bli yang die nye tali kelabu..tapi out of size T______T

tapi black is nice :)

HoPe said...

ei..how much?
dia x tinggi sgt kan..just nice..

Hariq-Sha said...

murah jer..rm69.90.. :)

platforms around 2.5cm..heels dlm 8.5cm..tp bli pkai just nice lh...takdelh tinggi mne pon :)

Hariq-Sha said...

*ble

HoPe said...

eh?
nnt la nk g serang voir..
bulan2 puasa ni takot pengsan!

Hariq-Sha said...

heheheheh....ade byk wedges chantek..mine is one of them :)

better hurry...nnti no more size...hihihi..