Monday, December 6, 2010

Ohh Emmmm Geeee~

Tiga-tiga ada ok! Jakun sekejap ok! Walaupun esok belom tentu semua naik. Tak apa tak apa :)



Eh, sebenarnya tak sure masalah speed internet umah aku nih or memang macam nih dia punya style? Ada time tiga-tiga naek or sepatutnya memang hari-hari naek tiga-tiga? Kompius. Tapi apa pun, hari nih antara hari yang naik tiga-tiga. Suka!!


ada 7 buffered earning dekat blog aku. Wahhhh jakun! Aku tau ada ramai lagi yang sampai puluh-puluh belas-belas ke, tapi nih aku nya blog ha. Iskkk suka! Harap lama lah lekat k? Semangat sikit nak hapdet blog. Aku pon nak jugak beli something untuk diri guna duit dari blog :)

Nuffnang, I Love You lahhhh!! *dan-dan jer*

p/s: Regardless aku punya income yang tak pernah nak banyak tuh walaupun dah 2 tahun blogging, tak kesahhhhhh! :P

2 comments:

zmah said...

Wah!banyak lah tu....

Hariq-Sha said...

zmah;
ckit jer T___T