Monday, April 12, 2010

Permulaan exam week~

fuhhhhhhhhhhhhhhh~

abes dah satu paper. tinggal 4 lagi. boleh tahan jugak soklan2 tadi. nak tercabut jer jari jemari dan pergelangan tangan menulis. 13 soklan esei, pilih 8. satu soklan 10 markah. huhuhuhuhuhu. jawab dalam 2 jam. kelam kelibut menulis. tulisan kompom burok. macam cakar2 ayam. ayam cakar pon lagi chantek kot T_____T dengan kalut nak menulis, otak berfikir. iskkkkk. memang mencabar minda sungguh.

semester kali nh iaitu semester 6, ada 5 subjek jer kena amik. berbanding semester2 lepas, ade 6 7 subjek and semuanya killer subjects. yang kali nh kira ok lah bagi aku. mostly dah masok my course's core business. so mmg senang lah menairk perhatian aku nak study. kalo masa zaman 2 tahun pertama dulu, ya ampunnnn! semuanya macam nak pergi amik medic jer blaja nya. sungguh takde minat. huk3.

gigi makin sakit. itu antara cabaran masa dalam dewan exam tdi. dengan gigi sakit, kejar masa, soklan nak jawab, nak berfikir, nak rangka ayat. giler ahhhh! sangat menguji kesabaran giler. gusi dah rasa berdenyut2. sakit ohhhh. ijad btau kalo dh macam tuh maybe kena buat minor oral surgery. iskkkk. tak suke nye aku dgr perkataan surgery nh. dalam BM nya, cabut gigi! kan indah sikit bunyik nya dalam BM. huk huk huk.

macam biasa aku tdo lepas Subuh pagi td. malam2 mmg payah nak tdo. sakit gigi nh malam2 teruk plak dia. nak kata cuaca sejuk, takde plak. huhuhhuhuhu. sp bgn2 dh tgh hari. kompom aku malas nak makan lunch. terus tunggu lepas exam bli trus makanan. hambik ko! aku pergi beli ala carte nasi pastuh bli nasi lemak sebungkus. lunch+ dinner katanya. heh. kuat btol makan. tak padan sakit gigi. tapi susah gak nak makan. kena kunyah one side jer. side belah kiri lak tuh. mane aku biasa kunyah belah kiri. huhuhuhuhuhu.

eyh, klah. penat lah badan nh. sbb tido tak menentu. malam2 mesti takleyh tdo. huk3. nak maghrib dah pun. nak rehat2. pas maghrib nh aku rs mcm nak tdo jer. tapi takot terbgn malam pastuh susah nak tdo balik plak. iskkkk. bca notes jer lah kan. huhuhuhuhuhu.

klah all, daaaaaaaaaaaaaa~

p/s: tiap kali resah hati nh, lepas solat lega jer. huhuhuhuhu. ada insan sedang bertarung nyawa melawan tumor otak. sama2 kita doakan dia ye. kawan kepada kakak kat Penang tuh.

2 comments:

Anonymous said...

cak

Hariq-Sha said...

ait??? sapekah?? men cak2 pong plak dia....tak bek tau men cak2 malam2...hohohohoho