Thursday, May 7, 2009

Tagged :)

adakah anda rasa anda HOT??

please define specificly the word HOT....ekekekekekke :P oh, aku tak hot...aku minah rock yang COOL~~ (perasan jap...biarlah..blog aku..hihihi...)

upload gambar kegemaran anda


kenapa anda suka gambar ni?

ini adalah gambar aku ngan mama. aku ske gambar nh. so much resemblances between both of us. ishh...ske lah pendek katanye~~ :)


bilakah kali terakhir anda mkn piza?

sudah lama aku tak makan pizza. craving dh sebulan lebih koooooo!!! ade sape2 nak blanje aku pizza???!! aku nak pizza hut jer~ :P (boleh demand plak..)

lagu terakhir anda dgr?

lagu dari Nelly Furtado - All Good Things Come To An End (Vid Clip) tapi yang cover version by Marie Digby, die maen acoustic guitar :) and aku pon dah lepas dh maen gtar lagu tuh :) ske3~~

apa anda sedang buat selain buat tag ni?

baca blog orang laen...ekekeke...pastuh tgk video cover version yang acoustic nye kat YouTube :)


selain nama anda, apakah lagi nama yang orang panggil anda??

Ain( sumer orang panggil nh)...Ain Shaq(bile ade org laen bernama Ain jgak on the same time, and ex-schoolmates pggil nh jgak), Sha(kwn2 chatter kadang pnggil nh) and Shaqirah(nh mmg jarang gler lah...)...weyh...aku tak tau nape, aku segan gler ble org panggil aku Shaqirah..huhuhu

------------------------------------------------------------------

tag 5 orang
tak tau nak tag sape...tapi yang aku tag nh jer aku terpk..kalo sudi, boleh buat..kalo malas, takpe :)

kak khai
padlah
kak fana
kak myasefia
kak ceeramoon

siapa no.1?

kak khai, senior yang jg aku since aku 1st yr....sgt rapat ngan die..sayang awak akak!! :)

siapa pula no2?

padlah nh aku kenal masa blogging...die slalu komen entries aku..mekaseh ye padlah :)

orang no3 ada hbgan dgn sapa?

kalo kak fana, mestilah ngan abg nan die...ekekeke :P

bagaimana pula dengan no.4?

nh pon aku kenal blogging....kak mya... :)

katakan sesuatu ttg no.5?

kak ceera si tokey baju :P
--------------------------------------------------------------------

senaraikan 5 hadiah yg anda impikan?


1) DSLR Nikon D90
2) Sony Cybershot Camera (tak ingt model mane..ingt rupe jer)
3) perfume Ana Sui
4) perfume Escada
5) nak emas untuk boling padang MASUM


alasan terhadap pilihan tersebut

1) aku dari zaman org pakai FM dlu aku dah gler photography..tp tak mampu...skrg ade digital..nak digital!!!!!
2) nak jgak walaupun ade DSLR.
3) sedap wooooo bau dieeeeee~
4) aku peminat setia Escada nye perfume....aku nye dah abes :(
5) sbb yuran kolej dah naek sesi depan...aku takmo bayarrrrrrrrrrrrrrr!!


5 impresi terhadap orang yang diminati:

1) sweet
2) caring
3) sedap mata memandang
4) romantik kot...ekekeke
5) rambut comey... :P



5 ciptaan yang paling disukai:

1) pelangi
2) awan
3) pantai
4) kehijauan
5) guitar :)

5 perkara yg dibenci

1) penipu!!
2) baran!
3) ske tuduh skati jerrrrr~
4) gedik tahap gaban~!!
5) bajet die ade rupe org laen sumer huduh...huhuhu

2 comments:

Fadhlah said...

samer2..bukan taknak jawab tag nie..tapi dah jawab dah bulan lepas..nnt try la usha entri lepas2 yer

Hariq-Sha said...

hiksss...teringt kat blogger2 yg ain tag jer sbb ms tuh tgk usha blog2 tuh lah...heeee :D