Monday, May 4, 2009

One more left :)

assalammualaikum...

hehehehhehehehheehheheheehe.
aku sangat amat sekali sungguh gembira~~!! (hiperbola sungguh~! huh!)
akhirnye lepas jugak ye paper Parasitologi & Entomologi...oh..plus..Perubatan.
haihhhh~
T_____T
dh dijangka.
sangant susah.
tp alhamdulillah.
boleh jawab.
segala yang dibaca kuar.
hikkkssss~
(aku paling mencik part kalo aku bc sungguh2 satu pon tak kuar..huhu..korang tak rs ke sakit hati cmtuh???? :P)

oh.
nh pon baru smpai dr faculty.
OSPE kat sn td.
:)

esok and lusa takde paper.
sekarang hanya tunggu nak abeskan paper last.
Epidemiologi.
tuh jer yang tinggal untuk final semester nh.
final bagi sem 6.
final bagi penghujung 2nd year.
waaaaaa.
dah tua rupenye.
hehehehehehehehhhe :P

oh.
aku maseh bingung pk kan mane aku nak stay sementara tunggu
latihan pusat MASUM bermula.
adik daftar matrik Kuala Pilah on 11th.
lepas daftar mama balik dh Sarawak.
latihan pusat bermula 13th.
and aku?
takkan plak nak tggl sorang2 dekat Seremban?
mane aku nak pergi on 11th and 12th?
huhuhuhuhuhuhu.
T__T

takpelah.
ape pon tunggu abes paper aku pk.
nt tye balek manager pasuka boling padang.
hmmmmm.

sekarang aku just nak merehatkan minda.
iaitu aktiviti blogwalking.
nampaknye ramai blogger updated their blogs.
nh yang seronok nh.
hikkss.
*__*

enjoy your day :)

-salam-

p/s: aihhhhh aihhhhh...baru jer lepas paper Parasit & Ento...perut aku memulas2 tahap maksima nh...takkan aku dh kene infeksi protozoa or parasit kot?? ishh..ain!! dah2 lah ngan subjerk tuh!!!

2 comments:

Fadhlah said...

mana ada ramai yang update!banyak yang senyap ader la..yer la..diorangkan dah abis exam..masing2 dah balik kg..so..semua duk jadi beruang la kat kampung tu..hehehehe

Hariq-Sha said...

hahahah...ramai lah...

ms tuh tgk dashboard melambak2 tau update...sonok bc~ hiksss :P