Friday, May 1, 2009

Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan :D

assalammualaikum~

hohohoho.
sudah kompom adik aku pegi KMNS (tak dapat satu pon yg dlm UPU tuh, mcm aku dlu jer..ceitt)
ngeh3.
ikut jejak kakak nmpknye.
ape kata lepas KMNS masok UKM KL plak.
hahahha.
tak berkembang maju sungguh!! :D

cik putri nadyra aiza ckp kan,
KMNS dh sgt chantek skrg~~
woooooo~~
excited mahu nengok~~~
tp adakah aku sanggup nak melalui Bukit Putus itu?
eyh jap....jalan baru kat Bukit Putus dh siap ke blom eyh?

aku ingt lagi masa maseh kat KMNS,
kecoh dok ckp ujung tahun 2007 akan siap.
aku kan matrik intake 2006/2007...
so of coz aku tak sempat nak merasa jalan yang lurus itu.

lagipun aku kene pegi Seremban untuk latihan pusat MASUM untuk UKM
bg acara boling padang lepas exam nt.
macam dh kebetulan gler kan.
td call mama,
die ckp minggu depan ari Sabtu or Ahad die trun KL ngan adik.
ayah tak tau lagi ikut ke idak.
kalo ayah ikut takde nak nganta adik yg masih bersekolah itu ke skolah ler kan.

aku ade gathering KL8 on 9/05/09 nt..
aku rs kompom gler aku tak dpt join nh.
hohohohoho.
nak ikut mama anta adik~~
(niat sebenar nak mangimbau memori lalu di KMNS...ceyhh..poyo!)

hohohoho.
harap2 dpt lah ikut.
mau ikut~~~~
eyh, nak naek ape g angkut brg2 adik eyh?
dhlah PakCik yang dkat Serdang dlu tuh dh hijrah balek ke Sarawak.
hmmmmm.
kwn mama kot.
ntah lerrr.

hopefully mama dtg on the 9th.
so boleh numpang tggl kat mane2 mama ngan adik akan nginap nt.
sbb 10/5 dh kene bg kunci bilik balek ke pentadbiran.
kene kosongkan dh.
takde tempat nak bermlm sementara tunggu latihan pusat start.
latihan pusat start 13/5...so tak tau ble bergerak ke Serembannye...huhuhu.

nape eyh aku nh suke melalut.
dr nak ckp pasal adik masok KMNS..trus ke latihan pusat boling padang.
bengong....ishhh....
takpelah...
aku ske sgt naip kot (kalo esemen, aku ske naip..tak ske berpk :P)
layan jer lah kan? ehehehe :P
klah..
nt aku repek pape yg ptut lagi lah.
hohohoho.

-salam-

p/s: teringt kenangan masa hari daftar diri kat KMNS...nenek ikut skali tau :P skenye~~ tp kan, ayah takde...ayah tak pernah kot ikut daftar aku kat matrik or ukm nh pon (ms dftar UKM pon mama takde..sorang2...tsk2..sgt berdikari aku tau...) cian ayah...takde kesempatan nak tgk depan mata anak 1st die daftr ms further study...tp grad nt ayah kene ade..takde aku nanges mogok takmo balik Sarawak!!!!

4 comments:

Aiza Aidid said...

owh.. highway 2 x siap2 lg ain..
mmg jem cket kat area nk naek bkt pts 2 nnt..hehe

Hariq-Sha said...

huaaaaaaaaaaaaaaaaaa :((

tak siap lagi ke??????!!!!!!

aisehhh...sabar jer lahhh~

lyana said...

hey ain~ teringat plak time register matrix dlu. siap pusing2 kat library tu lg kn. huhu.

mmg xsiap lg pon jln tuh. hampehh je. huhu~ saba je la kn dorg nih.

ikot jejak kakak die la msuk kmns blk nih. hehe..

Hariq-Sha said...

tau takpeeeeeeeeeee!! kat library...naek lab computer...tbe2 jer dh smpai depan dewan balek ^_^

sgt ajaib....hahahah...

tuhlah...maybe ikut hantar nt!!

babe...lepak jom :)kalo tak sempat after exam...after my masum b4 i balek kuching :)