Thursday, May 7, 2009

Dah Abes :) Victory to Ain!!

assalammualaikum~~~~~~~~~~~~

yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
abes dah abes dah abes dahhhh....exam dh abessss!!
yayayayayayayya~
tadi last paper yang aku jawab dengan keadaan tersengih dr mule smpai abes
(glekah aku?)

sonok weyhhh...~
tak terkata gler2....
tadi nak kunun2 jerit merdeka pon tak terkuar....kekekke
tak terkata, tak ter-describe betapa happynye~~

officially,
abeslah zaman 2nd year aku.
now sambung aktiviti seterusnye~~~
kemas BILIK!!!!!
bilik harus dikosongkan sebolehnya by Sabtu nh.
sbb Sabtu ptg kene pegi Bangi.
menginap kat Kolej Rahim Kajai sepanjang latihan pusat MASUM nh.~

hehehehehhe.
so aku akan bawak laptop la weyhh~
(gitar pon skali harung bawak..takde tmpt nyimpan)
dah kat Bangi tuh punye WiFi Jaring sgt laju...
haruslah rs heaven mem-blogging~
wakakakakakkak.

takyah lah aku kunun2 nak wat diari masa MASUM kan.
except masa aku kat UUM time karnival MASUM lah.
takde ms kot aku nak update.
huhuhuhu.
ms tuh aku wat diari.
hikkkkkkssss.
alaaaaa...setakat tulis ape jd dlm satu hari, seblom tertdo.
hiksss hiksss hikssss.

esok kuar.
nati mlm aku cter nak g mane eyh.
aku nak qada' tdo dlu~~
ehehehehe.
ptg nh memerlukan tenaga nak kemas bilik yg sgtlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 'SIKIT'
barangnya~
huhuhuhuhuh.

selamat maju jaya!!
kepada yang blom abes exam :)
tak kire Uni manelah pon.
korang boleh...!!!
caiyokkk!!

-salam-

p/s: tdo tanpa memikirkan pasal study adalah paling heaven walaupun skrg aku dilema duit dh abes...ekekekekke :P

3 comments:

Fadhlah said...

adoi..ko nie mcm2 la..exam abis..duit pulak abis...kenapa la tak di jalankan ajer sistem barter tu..nak barang,main tukar2 jerk..

self_majesty said...

wah...
happy nye..
ktowg dak2 1st year aka nk msuk 2nd year..
da lme da abeh exam..
hoho~

Hariq-Sha said...

padlah:
hiksss...kalo boleh cmtuh kan baguss....ain byk brg boleh ditukar nh...ade sape2 sanggup tukar nikon d90 ngan sy?? :P

nas:
eheh....tak kesah lah....sonok woooo lepas azab 2nd year...korang 2nd yr nt taulahhhh :P