Saturday, May 2, 2009

Aihhhh....missed OIAM Finale~... Tahniah TOMOK~

assalammualaikum~~

aihhhh~~
aku missed OIAM Finale lerrr~
rugi wooo tak tgk...~
(mcmlah aku tgk dr audition and konsert2 laen..tak pernah hokeyyy)
aku tak ikut sbb malas gler nak lepak kat cafe tuh ha..

tgk pon kadang kat youtube.
tuh pon like kalo tuh top 10 kan, aku br hegeh2 nak nengok top 12 punye.
wakakakakaka.

TOMOK menang.
waaaaaaaaaaa.
aku rs kan, Kak Ceera kompom guling2 gembira sakan :D
aku tgk die ms konsert yg Aweera bawak lagu Tak Ada Logika yg sgt...err...pelik tuh..
aku rs tuh top 4 kot...ehehe..minggu lepas :P
tuh 1st and last.
maksud aku kat tv, bkn youtube.
die dh makin bagus lah skrg.
berbanding die ms Newboyz dlu.
OMG OMG OMG!!!
i hate him ms tuhhhhh!!!!!
sgt benci tahap maksima okkkkkkkkkkkkkkkkk~~~!!
dgn rambut ntah pape jer.

tp skrg rambut die hot~
dhlah aku ske nengok laki rambut cmtuh.
cam coolioooo gler jer kan~
sore pon sedap..
persembahan mantop tuhhh~
kelas gituuuu~

TAHNIAH TOMOK!!!
you deserved it sgt2 tau.
you deserved that one million.
tahniah :)
please stay like who you are now...
or jd BETTER ok?
you sgt2 lah bgus skrg.
i like the new look.
i like how you perform skrg.
(macam Tomok bc blog aku jer...wakakakaka...gelak guling2 smpai jatuh katil!)
ishhh....his stage performance buat all the hair on my skin goes up2 and away tau~
very the goosebumps~~~

lepas nh nak tgk lah kalo2 Tomok
masok studio and record new songs.
oh please..
jgnlah lagu mcm zaman2 Newboyz.
please lah..~
takley trima lagu mcm tuh....huwaaaaaaaa~

oh...
takde plak aku cter nape aku missed finale tuh plak kan.
hohohohoho.
hajat di hati mmg nak nengok (tetibe nak sokong Tomok kan..hehe)
lepas maghrib, sementara tunggu nak nunggu tuh kan.
bloghopping and walking lah dlu...
nak study dh boring bc notes.
eheheheh.
pastuh bclah blog Viruspadu nh or aka Kak VP.
Kak Vp nh adik bradik ngan Kak Ceera.

aku br jer follow blog nh.
kire agak2 baru jgak lah.
so agak byk lah mende nak bc.
entries die yg dh 2 3 thaun lepas pon aku br bc.
and pasal Arwah anak sulung Kak VP,
arwah Adik Alesha (Al-Fatihah).
aku br jer bc tuh haaa...padahal lm dh kan.

aku bc pasal dri arwah dilahirkan smpai die hembuskan nafas terakhir.
nanges2 tauuuuu bc~~
nanges gler2 lah org ckp.
bc smpai abes.
pastuh aku nengok2 jam dh kul 9pm.
tp maseh rs nak meneruskan bacaan blog die.
lepas nanges tuh.
aku bc kisah cinta die ngan hubby die.
alalallalalala.
comey~
gelak guling2 aku bc~!!!
kesah cinta dorang nh comey lah..
macam Kak Ceera punye love story jagk.
gelak2 aku bc~~!!

mane tak melekat kat blog.
tgk jam dh pukul 10.
kirim salam jer lah kat OIAM.
tgk vids dkat youtube jer lah nt.
g cafe mkn around 11pm.
smbil mkn smbil tgk Starsky and Hutch kat TV3..heheh..
pastuh balek bilik lepak2 jap..
pastuh masok blog lagi..
and tgk Arianna dh update pasal Tomok menang.
tgk vids dr blog die.
puas hati :)

pastuh blogwalking smbil baca notes smpailah skrg :)
nt siang nak kuar ke pekan...eceeeehhhhh....
ayat takley blah.
nak ke pusat bandar (ecececeh)
lempang kang ain!!
nak bli brg2 penting yg sudah habes T__T
hikss....till then...~
have a pleasent weekend everyone!!

-salam-

p/s: eyh, aku rs kan aku dh lm tak update lagu dlm MP3 kesayangan tuh...mulelah misi mengdonlod lagu ke dlm laptop dan memindah lagu ke dalam MP3 :P

6 comments:

Fadhlah said...

asalam...comment ini tiada kena mengena ngan N3...cuma nak tanya..cam mana awak buat disable right click?ada apa2 link @be refeer kat saper yer benda2 nie?

HoPe said...

tomok rowk smlm~!
hehehe..
even tho dier tade gud vocal..
tp..dier sgt creative n blh entertain org..
so..he deserve that la kan..
me n my hmates siap vote lagi~!
wwawawawa..
tp..line mcm hantu cket smlm..
seme kena reject~!

Hariq-Sha said...

hak3....i NEVER vote in anything...

aihhhh T___T

jgn ms pilihanraya umum tak vote jgak dh :P

smpai skrg eyh suara sengau die?

ehehehhe...

HoPe said...

tadek da sengau nye..
much better than 'Sejarah mungkin berulang' nye era..hahaha...

Hariq-Sha said...

waaaaa....i hate that song u know!!!

sgt benci smpaikan blaja sejarah boleh relate ngan lagu tuh T__T

betapa benci dgn subjek sejarah...huhuuhu...

i hope "sejarah" tomok newboyz tak berulang! T_____T

self_majesty said...

hurm..
he's deserved to win..
blik umah aritu smate2 nk tgk finale..
x penah lg dlm sejarah ter"miss"
tgk finale oiam..
hehe