Monday, May 4, 2009

Risau

assalammualaikum...

ermm.
dah dkat 5am dah.
aku maseh blom terlelap.
nt siang at 8.30am ade exam.
hari nh paper Parasitologi & Entomologi.
pagi paper teori dan petang pulak praktikal.

aku risau.
walaupun dah abes dh baca,
tp aku tetap risau.
terlalu banyak dalam kepala.
sampaikan aku pon tak tau dah yang mane untuk yang mane.
hmmmm.
risau dibuatnye.

maybe ble dah mengadap paper nanti baru kuar kot
sumer yang dalam otak aku.
aku skrg tgh pulun study.
aku pon tak tau brapa kali aku nak baca dah notes nh.
makin aku bca,
makin confuse dibuatnye.

nak kata otak tepu,
tak jgak.
org kata otak manusia nh sbenarnye lagi hebat dr komputer.
lagi banyak info dapat simpan.
ye ke?
huhuhuu.

maybe nh permainan hati aku jer kot.
aku menaip entry nh pon dalam keadaan gundah.
risau sangat.
i am now taking a 45mins break from my reading.
so,
aku teringt kat blog.
blog jer teman aku masa2 mcm nh.
masa2 sunyi.
masa2 takde sape aku nak luah.

solat td pon mcm2 dh aku luah dalam doa.
tp aku still nak tulis kat blog.
sbb aku ske.
:)

nanti ble dh balik sarawak bulan 6 nanti,
mesti rindu nak blogging.
huhuhu.
rumah aku takde phone line.
sumer pakat pakai hp.

mmg dpt broadband.
tp aku rs tak berbaloi jer eventhough mama ngan ayah nak registerkan.
sbb aku pakai masa kat sarawak.
and selain aku,
adik2 aku ngan mama n ayah mane pakai internet nh.
and ble balek kolej kat KL plak,
ade kemudahan WiFi yg berbayar.
so agak rugi kalo aku pakai broadband.

takpe,
aku akan buat auto publish
after every 2 or 3 days ble balek nanti
kumpul crita 3 ari, publish skali.
sonok jgak kan
:)
boleh jer singgah lepak kat KFC blakang umah yang 10 mins jalan kaki tuh
hikkksss.

oklah.
aku nak smbg study.
bg sape2 yg kalo bc entry nh,
doakan aku ye untuk paper nanti.
:)
terima kasih :)

risau sangat2 nh.
huhuhu.
selamat kembali menjalankan tugas kepada semua.

-salam-

p/s: sabtu nh mama ngan adik dtg KL :) so i'll be spending my times ngan dorang. adik nak pergi masok matrik dh. cepatnye ms berlalu..dewasa sungguh dh diri aku nh :)

2 comments:

Fadhlah said...

gluck exam..itu dugaan namanya

Hariq-Sha said...

huhuhuhuhu...thanks byk2 padlah...

dh abes dh 2 paper susah tuh...tggl satu jer for final nh :)