Friday, May 1, 2009

Mane perginye die...??

assalammualaikum~

ye.
nh pukol 5am lebih and aku maseh tak tdo.
nh bukan auto publish ye korang.
mentang2 skrg dh senang2 dpt auto-publish
sumer nak auto publish.
tak syok jgak kalo slalu sgt.
hehehe.

haaaa.
aku punyelah dok edit2 blog kan.
pastuh aku tgh2 edit shoutmix box aku tuh.
then tgh2 aku dok bc2 balek msg2 dlm tuh
aku ternampak si busuk lalat punye msg
yg kutuk aku bukan maen lagi ari tuh.
aku gemok montel chubby comel(errkk?!)
pon menjadi masalah kat die.
blog aku pon die kutuk2 cam hape jer kan.

skrg senyap plak die ble aku buat bodo jer.
mane ilangnye ko si lalat?
nak kutuk blog org len plak ke?
huhuhuu.

aku tak paham lah org ske ngutuk2 org len nh.
ape die dpt aaa?
ade org bayar ke?
laen la kalo die ngutuk tuh mcm die numpang iklan bayar kat aku ke kan.
nh idak.
dh kutuk tuh buat anynomous (maksud aku takde plak nak link ke ape kan)
pastuh ilang dh mcm tuh.

aik?
ko dh bosan eyh ngutuk tp takde nak membalas?
aku nh bkn ape.
bak kata org lebih baek diam dr membalas.
tgk...senyap jer die.
lalat, kalo ko baca nh (mata lalat besar wooo~~)
meh sket link blog ko or FB ke FS ke MS ke tagged ko ke..
meh bak cnh.
nak usha sket kehenseman page ko.
bak cnh meh :D
heeeeeeeee.

bg yg suke sgt kutuk org tuh,
takyah la kutuk2 org weyh.
bukan korang dpt ape pon.
pastuh bkn nye korang kene bayar.
lagipun yg buat blog nh pon mane de paksa korang baca blog dorang.
korang nak bc korang nye ske la kan.
nak komen kritik takpe..
KRITIK ye bukan KUTUK!!!!

kritik tuh sesuatu yg boleh membina..
dalam erti kata laen,
tidak smpai menyakitkan hati org.
dh2lah ler nak ngutuk nh.
konon lah ade yang gune alasan,
saje nak uji org tuh melatah ke idak.
weyh,
tolonglah jgn nak gune alasan cmtuh.
takde maknenye.
ko ingt lepas ko uji2 tuh
then ko explain,
dorang akan lupe ke wpun trime ko?

skali kte menyakitkan hati org,
wpun org tuh dh maafkan,
kesan kat hati org tuh maseh ade.
takkan ilang guris tuh ha.
die akan ingt jgak wpun tuh kisah lm~~

klah.
sebbkan lalat panjang plak bebel aku.
dhlah senin depan de exam Entomologi.
Ento nh pasal serangga.
ko pun termasok ler lalat~
nm saintifik lalat rumah adalah Musca Domestica :D
sedap plak nm tuh kan???
hua hua hua hua :P

-salam-

p/s: aku mintak maaf eyh kat sape2 yg pernah terasa ngan aku :) maff byk2~ :) dr ujung rambut smpai ujung kaki (wpun aku pendek jer, tinggi 151cm...haha)

4 comments:

Fadhlah said...

btol2..sokong..dlm blog nie biasa ler..yang penting..hati mau keras!hahahah

Hariq-Sha said...

tuhlah pasal....nasib baeklah sy nh mmg jenis yg slamber dek tak amik port..

org buat cmtuh sy layan jer lah kan..kalo melatah ke ape...ske ler die kan...ehehe :D

lyana said...

sape dok kutuk2 ain nih. ishhh~ mmg nk kene piiuuuuuukk lalat nih. hehe.
chill k ain. bwat dunno sudey.

*rinduuu ain laaa*
tetibe plak kite nih. :P

Hariq-Sha said...

mmg wat dunno jer...sbb tuh die dh senyap kot :P

awwwwwwwwwww.....miss u too :(

nak hug2 mcm dlu ngan korang :(