Tuesday, September 8, 2009

Tagged Pelik~

errrrr~
dapat tagged dr MuMMy 2 HaQQ~
agak pelik lah sbb dapat award yang...errr..
wujud??
ehehehehhe

mekaseh ye Kak Arni sebab bagi award yang..pelik~
hohohohoho.

meh tgk awardnye~

kan dah cakap pelik..
ade ke award ShiShi eyh?
hohohohoh.

ape2 pun nak kene jawab soklan2 tag nh~
meh layan~

2. Nyatakan 6 perkara menarik mengenai pemberi award ini.
a) Mak pada 2 budak2 comey rakus dah klakar~ oh, 1st time woo aku bc ibu mengandung 8 bulan panjat pagar umah. klakar sungguh!! sbb tuh anak die suke manjat2 kot. ehehehe.
b) slalu g tempat makan cambest jer.
c) gler la klaka die nh kalo mula bebel2 dalam blog.
d) keje as engineer kot. hehehe. lasak seyh mak budak nh~
e) 1st time dengan orang sebut PARAM...dari die lah..(jakun jap..mayb korang dh tau lama dah)
f) tinggal kat Johor. dapat tau blog die dari mane entah. tak silap die view blog aku dulu. ehehehe. mekaseh mekaseh~

3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri.

a) suke maen gitar.
b) suke dengar lagu jazz, blues, RnB, Pop. sekarang layan lagu jiwang lama2. tak caya sila dgr kat music box blog nh.
c) tak reti nak membaca dalam kete. mesti pening yang amat.
d) suka sangat akan fotografi. bila lah nak dapat DSLR sendiri nh???
e) suka bebel mende rapu2 dalam blog.
f) suke baca blog orang smpai lebam. (gler penyibuk ko ain!)
g) besday 4 tahun tuh skali jer...waaaa!
h) suke jalan2 tgk movies ngan shooping ngan jalan2 carik mkn.
i) suke online walaupun tak tau nak buat ape depan laptop. miahahahahhha.

4. Pilih 10 orang penerima award.

aku malas nak tagged sape2 sbb mostly dh dapat jer tagged yang nh. takpe2. yang berminat sila amik. mane tau korang nak post entry jugak tapi tak tau nak cakap ape. ade jgak modal menghapdet blog. mcm aku. hehehehhehehehehhe :P

5. Nama timangan - Ain (secara rasmi), AinShaq(mmber skolah panggil nh sbb ramai nama Ain), Noen (keluarga blah mama..entah ble nama ade Nur), Shaqirah (lecturer slalu panggil nh)

6. Anda seorang yang? - Manja melampau2 tapi tak sampai tahap gedik. hohohohoho.

7. Insan yang teristimewa?
- Keluarga terchenta~

8. Lagu Kesukaan? - all time feveret aku 'More than Words'

9. Makanan kesukaan? - paling suke Laksa Sarawak!

10. Sikap yang membuat anda stress?
- tak reti nak buat keje sendiri. sumer nak org buatkan.

11. Warna kegemaran anda? - hijau semestinye. npe blog ko tak ijo pon Ain? sajer jer!

12. Benda mesti ade dalam beg?
- Handphone 3 bijik tuh (tak sah kalo tak ade org call sehari), wallet, lip balm, mp3, tisu~!

13. kali terakhir anda menangis?
- baru jer 2 malam lepas masa tgh blog entry yang sebelom entry nh. huhuhuhu. rindu seyh ngan family!

hohohohohoh. puas aku jawab. thanks again Kak Arni tagged Ain. dhlah boring tak tau nak blog pasal ape. ehehehehhee.

p/s: semalam sakit parah woooooo. darah2 idung smpai pening2 ngan mun2 dibuatnye. tak pergi klas tak kuar bilik. makanan pon mmbr belikan. seb baek tak pose ag~ huhu~ my sayang sakit. sian die. cepat sembuh ye you~

2 comments:

MuMMy 2 Haqq said...

ye..akak yg view dulu blog ni..:)

Hariq-Sha said...

hihihihihihih...thanks banyak2~

tak ingt ble mula baca blog akak...tpi since tau akak follow blog ain...rasa terharu dan teruja...ececeeceeceec.... :D