Wednesday, September 30, 2009

Bengkel Photography KTSN- Teaser~

Ini adalah sticky mode entry ye.....entry nh aku akan letak selagi aku busy ngan bengkel nh...so scroll down for new entries :) thank you~ :)

ecehhhhhhhhhhhhh!
ala2 Redmummy plak buat teaser2 bagai.
ngeh3.
tak sabar nh tunggu Project Alpha.
nak tgk Kak Red~!

oh,
berbalik kepada bengkel fotografi.
aku telah dilantik sebagai Timbalan Pengarah untuk bengkel nh.
anjuran kolej kediaman aku, KTSN.
so sekarang aku tgh sibuk setelkan paperwork untuk bengkel yang dirancang untuk dibuat dalam awal bulan 10 nanti.

speaker bagi bengkel nh adalah salah seorang photographer berpengalaman luas dalam bidang fotografi nh.
bak kata aku nye Timbalan Pengetua,
speaker nh hebat pasal fotografi.
kalo kat luar bayaran die mahal untuk bengkel die.
kata die lah.
hehehehe.
edited on 01/09/2009 : Blog Speaker- Abd Raai Osman

bengkel nh buat perancangan awal nh,
kami bukakan hanya untuk kakitangan UKM dan jugak pelajar UKM khususnye UKM KL nh.

insyaAllah,
kalo sambutan menggalakkan,
maybe kami akan bukak kepada orang luar.
bayaran pun insyaAllah berpatutan
sbb kami include makan2 skali.

kira murah lah jugak kalo nak banding pergi bengkel kat luar.
bengkel nh 2 ari.
sabtu dan ahad.

nanti kalo terbukak kepada orang luar,
and sape2 yang berminat tuh,
silelah btau aku ye?
nanti dh paperwork setel sumer,
aku inform ag ye...~
skrg sumer maseh dalam perancangan awal.

tak semestinye yang ade DSLR jer boleh join.
(aku pon takde pe...~~)
yang pakai camera henpon pon boleh.
digicam biase pon boleh.
die ajar teknik pencahayaan ms nak amik gmbr.
angle2 nak amik gmbr.
sumer lah.
so kalo rs2 suke amik gmbr cantik2 tuh,
boleh join :)

btw,
pesanan di bawah nh untuk pelajar2 KTSN tak kira K1 or Kolej luar ye:
(pesanan nh akan dipadam dr entry nh ble jawatan sumer dh dipenuhi)

edited on 090909:
semua exco dah dipenuhi. cuma nak carik AJK jer skrg :)
and peserta dari UKM KKL sndiri.
orang luar akan aku usahakan.
insyaAllah :)


p/s: excitednye nak blaja teknik bergambar :)

21 comments:

nadrahfihil said...

mek mok join blh ka???? Jd organisasi??

Hariq-Sha said...

boleh :) padah jak mok jd exco pa..hihihi...kosong gik tok :)

yuyun said...

yuyun nak join jugak!!! nak belajo tangkap gambo jugak.. niat pasang dslr tu dah ade tapi jauh lagi perjalanan.. duit tarak cukup..

huhu...

nad, hang dah tua pon nak join organisasi..?

Hariq-Sha said...

hehhehehe...boleh jer kak yuyun~

nanti dh confirm sumer ain naekkan dlm blog and FB ye..

takpelah kak nad nak join organisasi...die suke lah tuh...nanti dh grad takleyh nak mcm tuh dh..hiksss :)

Fadhlah said...

nak ikut boleh????....

Hariq-Sha said...

padlah....buat ms nh kami bukak untuk student ukm dulu..kalo mcm sambutan menggalakkan, insyaAllah mungkin akan bukak untuk org luar :D

Fadhlah said...

main selit nama tak ble ker?.....klu nak ramai org,padlah ble ajak group padlah...
cadangan jer la...apa kata pangil je terus geng2 fotographe nie..lagi berfaedah dan selalunya depa nie mmg betol2 berminat ngan benda2 nie...tak pon gambungkan ngan student...mesti banyak soalan yang ble dilontarkan...

Hariq-Sha said...

hehhehehe....lecturer UKM pon ade yg nak join...ramai gk nak join..tak sngka plak...ape2 pun nanti ain btau padlah...hikssss...sabar ye padlah... :D

ain pon excited nh!

nadrahfihil said...

ain!! exco pa jak ada? apa yang ktk rasa mek lyk ka.. mek nang interested alu tok... huhu

Hariq-Sha said...

kak nad...suma exco available gik...skati tak mok apa...heheh...as long as tak rs tak enjoy polah keja ya :D

kartun said...

ain..nk join gak..huuu~

Hariq-Sha said...

nak jgak?? boleh2...nak jadik peserta ke ajk? ngeh ngeh ngeh :P

kartun said...

both pon xpe..hehe..dh lame mnat slr..

Hariq-Sha said...

hikss...boleh ajer :)

nak jadi peserta....tunggu bulan 10 :P

tuKang tuLis said...

aennn!
bekas student ukm bleh x?
pelissss....huhu

byr pun xpe...tp jgnla mhal ngat ek...hehe

Hariq-Sha said...

wah kak khaiiiiiii~~

org dh keje nh..."bayo pon takpe"..ekekekekke....

insyaAllah ain usahakan...kalo felo bg green light..akan ain umumkan di blog ain k? :)

Hariq-Sha said...

wah kak khaiiiiiii~~

org dh keje nh..."bayo pon takpe"..ekekekekke....

insyaAllah ain usahakan...kalo felo bg green light..akan ain umumkan di blog ain k? :)

nadrahfihil said...

exco protokol?? wokey2!!! set... tenkiu dear!!! hikssss

Hariq-Sha said...

wahhhhhhhhhhhh~!! semangat eyh kak nad...hikss....lak da papa mek contact tak k: :)

thanks kak nad~!

Fadhlah said...

exco protokol susah wey..kerja nya paling banyak dari kerja2 lain...ada silap atau salah...semua ble salahkan exco protokol....tak kira la salah bagi air ker...lampu tarak ka...semua ble salahkan exco protokol

Hariq-Sha said...

huhuhuhu...ala.padlah nh....nh bukan program besar-besaran mane padlah...kecik2 jer pon...huhuhuhu..

takpe2, kak nad dh 4tahun aktif ngan program kolej...die terer tuh~ hihihihiih :)