Tuesday, April 19, 2011

:)

"When you judge people, you don't have time to love them"- Mother Teresa of Calcutta

Aku tengok dekat status FB orang tadi :)

Quite true, don't you think?

I mean, banyaknya masa kau nak judge itu ini. Nak complain itu ini. Tapi masa terbuang untuk semua tuh jer lah kan. Dah takda masa nak hargai yang lain. Apetah lagi nak sayangkan orang.

Oklah, nak sambung study. Viva hari Rabu nih. Sesi petang, last day, 3rd last person pulak tuh.

Wish me luck semua! :)

Anyways, IMR terbakar tadi weyh!! Stor kimia. Sampai ke rumah aku nih haa asap dia. Gila tengik bau and menyesakkan. Kesian lah Safety Officer dia kena menjawab nanti. Hehehehhehehe. Baru kejap tadi bomba datang lagi. Masih ada api lah tuh.

Klah, babai!!

p/s: Entah, ada satu perasaan lega. Satu yang aku dah lama tak rasa. I mean selama nih asik stress jer dengan satu perasaan lain nih.

2 comments:

Redbloodsnow said...

asal ek stor kimia tu leh terbakar ek. bahaya wooo...huhu

Hariq-Sha said...

aieeee!! kak zie masok blog kamek!! terharu!!! hehehehhehehehe

sik sure juak...maybe ada short circuit..maybe lah..tpai nang meletup lah sia..huhuhu