Wednesday, April 8, 2009

hik hik hik :D sgt hepi~

assalammualaikum~~~~~~~

hieeeeeeeeeee~~~!!

wahhh...excited gitu.
nape?
result midterm ari tuh dh kuar dh :D
aku sgt hepi ye!!
ade 4 papers exam lepas.
tp result dpt 2 papers jer dlu.

tp aku sgtlah hepi sbbbbbbb
both papers nye result
heheheheheh
bolehlah dikatakan
aku SYUKUR yg amat sgt.

-ALHAMDULILLAH-

bkn ape.
kalo ikutkan aku nye effort,
ade org lebih berhak dpt result aku dgn effort dorang.
i was so last minutes punye study.
lagi2 paper toxico.
u know, i never finished revise untuk paper toxico.

mas jwb exam tuh mmg bergantung sepenuhnya dekat
ape yg aku blaja dlm kuliah.
aku kan pernah ckp.
aku jenis blaja,
kalo dlm kuliah 100% focus,
all the infos akn lekat lam kepala aku cam pakai gam kayu tuh :D
alhamdulillah jgak dpt otak n akal cmnh :)
thanks to the genes.
ekekekekekkee.

ok.
aku adalah sgt hepi.
smpai tak tau nak ckp ape dh.
aku nh asik ckp nak masokkan entry PKD ngan Dinner jer.
tak masok2.

heeee :D
wait lah.
jumaat nh last klas.
patutnye takde dh klas minggu nh.
tp tetibe jer byk plak klas ganti-gantian.
ingt lumba lari berganti ke ape?
huhuhuh

lepas nh aku update lah eyh.
korang tau la aku cmne kalo blogging.
mau mengalahkan tembok cina panjang aku nye entry.
wakakaakakaka.
nak sgt aku update.
aku update berjela2 kang.
:D

tp ak rs cm nak wat part by part lah.
kesian kat diri aku.
ngadap laptop cam org keje IT jer.
(walaupun sbenanye mmg aku dok depan laptop memanjang..ekeke)
dh laptop aku betol2 atas meja kat ujung kaki katil.
hak3.
bgn tdo pon nmpk laptop jer dulu :D

klah.
aku nak blah lu.
esok takde klas. yeeeepie!
tp kene g fak jgak nak uruskan laporan kewangan.
ala...
yang aku ckp dlm entry aku b4 nh tuh ha.
yg pasal hutang aku tuh ha.
huhuhu.

hehe. ala2 nak setel dh nh.
doakanlah sumer cepat setel.
boleh aku dftr kursus untuk sem depan.
boleh jgak aku idop ngan tenang.
boleh aku setel pasal duit JAKSA yang laen.
panjar runcit nak tuntut nh.
agak byk lah jgak.

lepas sumer setel.
boleh aku resign JAKSA nt dengan perasaan aman.
payah jd bendahari.
byk aku blaja.
DUIT itu mmg isu SENSITIF.
aku byk blaja berkata2 menyusun ayat supaya tak saketkan ati org.
yelah.
aku pon tension gak pasal duit JAKSA n program nh.
bkn bendahari program n sekretariat program jer.
huhu.

baeklah2.
maghrib jap ag.
chow dlu.
toodles!

-salam-



2 comments:

l e n a said...

Wahh...congrats my friend!
last minute?? ish3..hehe
I'm happy for you, though =)

Hariq-Sha said...

thanks a lot farah :D hepi bday girl! :D