Monday, April 27, 2009

Ain Shaqirah Abdul Aziz- Part 6 :)

assalammualaikum~

aku rs untuk takat nh
nh lah entry last aku untuk tajuk pasal diri aku nh.
nh letak gmbr ngan captions jer lah ye.
takde ape sgt nak cter pon :)
nt lepas dh abes final aku cter pasal kat UKM KL plak. :)
nh gmbr aku try lah ye ikut urutan.
kesinambungan dr gmbr baby2 b4 nh.
heheheh.

aku tak ingt umur bp bulan...yg pasti aku rs br 2 3 bulan kot...ke sebulan lebih?? hmmm

aku ngan kereta ku~~

aku tau...mmg dr kecik aku nerd...hohoho..

faveret place aku maen ms kecik :)

gedik~

hohohoho..

gedik gler kan budak nh?? eheh..

aku tak tau lah nape aku ske nanges ms kecik~

bestfriends aku ms kecik..Alep :)

dh ckp ktorg bestfriend kan~

tak renggang dr kecik~ :)

aihhh...kecik2 dh gigam~ hohohoho

Alep, mama and aku :)

aku, ayah and Alep :)

kami lagi :D

dan lagi :P

ms nh sambut bday 1st ms umo 4 tahun...kat Sibu...byk woooo dpt hadiah..i loikeee~~ :D

nh dah leyh kire anak dara dh time nh :P ngan Mila, cousin aku..kat Sibu nh.

nh ms jalan2...kat Kuching gak...tak ingt mane lah..

my favourite pic of all time :)
aku ske sgt333333 gmbr nh~~

itulah gmbr2 aku dulu...and
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
inilah aku skrg :)

sekian sahaja kisah hidup aku buat ms nh.
len kali lah story mory eyh :)

-salam-




4 comments:

lyla F. said...

ah ain
ke'sepet'an mu
menyerlah
hehehe
:P

Hariq-Sha said...

erkkkk??!!

ye ke ye ke???

huaaaaaaaaaaa :((

lyla F. said...

hehehe
still, comel la
;)

Hariq-Sha said...

hiks...comey lagi eyh? mekaseh2 :D