Saturday, April 25, 2009

Ain Shaqirah Abdul Aziz :)

assalammualaikum

:)
hehe...
entry kali nh aku nak cter la sket pasal diri pemilik blog nh.
sajer jer nak share.
aku tau mesti ade org ckp..
"brani btol die nak cter pasal diri die..kang sumer org tau"
aku cter dgn harapan tak ramai yg bc pon blog aku.
yelah
mane de org tau blog aku selain yg ade FB aku ngan YM aku :)
and yg ade FB ngan YM aku pon mmbr2 aku :)

Nama diberi Ain Shaqirah.
slalunye nm ktorg adik bradik kazen mengazen blah mak nh
slalu aunty ktorg yg bg idea2.
aunty nh ktorg panggil Cik Yah :)
so, lahirnye aku pada 29/2/1988
ye.
tahun lompat.
aku lahir kol 7.26am.
merujuk kepada kad baby tuh la..
alaa...kad yg kalo korang nak g inject ms skolah rendah dlu kene bawak tuh :D

aku dilahirkan kat Sibu, Sarawak.
so i am not a pure Kuchingites :P
tak ingt smpai umo bp kat Sibu.
tp for sure,
family seblah mama sumer org Sibu :)

anak kepada En Abdul Aziz b Pawzi
dan Puan Hjh Siti Aishah bt Adenan.
ayah orang Kuching yang lama dok Brunei.
eheheh.
family ayah dok Brunei dulu
sbb arwah Atuk keje sn.

Ayah skrg keje as Facilities Executive dkat Twintech College, Sarawak
Mama plak nurse kat GH Kuching :)
mama lama dh jd nurse nh.
tak silap since tahun 1984 kot.
heheheh...
ayah plak dlu keje laen lah...skrg jer keje kat Twintech tuh.
mama dh ade title Hajjah sbb dlu tahun 2000 mama keje 2bln kat tanah arab :D
ms tuh ade bday aku tahun 2000 tuh.
tp seb baek flight mama ke tanah arab tunda.
smpat gak smbut bday ms mama ade :D

aku anak sulung
daripada 5 bradik.
adik2 bawah aku:
Aliff Shaffiq
Aniq Siddiq
Abas Shah
Adila Syafiqah
hehehe.
nama ktorg sumer initials adalah A&S
stands for Aziz & Siti.
awwwwww.....sweet :)

eyh,
aku ngantok lah...ehehe..
asik typo error jer dr td nh...penat aku..tersengguk2 menggeletar dh tgn :P
nt aku smbg part 2 plak ye..
part aku masok tadika...nt aku letak gmbr sket2 kalo ade.
aku nye gmbr sumer tak scan lagi.
eheheh.
yg ad jer aku masukkan ye.

to be continue.....

toodles!

-salam-








2 comments:

cambesje said...

slamt berkenalan~

Hariq-Sha said...

selamat berkenalan jgak! :D