Friday, April 24, 2009

Breakfast at 6am..again! :D

assalammualaikum~~~

aku br jer abes paper biostat td nh ha.
adeyh.
kuar 20 mins awal dr ms ditetapkan.
aku dh abes jawab, dh check,
so kuarlah.
malas dok lelame.
kang aku tukar jawapan berkali2.
takmo aku.
org slalu kata.
1st instinct tuh slalu btol.
heeeeee :D

ok2.
ari rabu ari tuh (22/4)
tgh aku lepak2 kat cfe nak makan(breakfast+lunch+dinner)
br nak suap mknan nh ha...
tbe2 masok satu call.
tgk screen hp..
Cik Cutie calling.

aku : babe!
cutie: hey. u nak join tak breakfast esok?
aku: biar btol u nh?
cutie: aah la. kid pon join jgak.
aku: ye? kid nak kuar mcm mane plak? tgh mlm nh?
cutie: i ajak die sleepover kat my house. tp die ckp die nak kuar mlm nh jgak.
aku: oohh. ok.
cutie: so, u nak join tak nh?
aku: i on jer. no hal. kat mane?
cutie: tempat biase, Steven's.
aku: ok then. mcm ari tuh ke?
cutie: u nak i amik u tomorrow morning ke u nak stay my house malam nh?
aku: boleh ke nak stay ur place? u nak amik ble? skrg?
cutie: i dalam kete nh otw nak balik ampang. i amik u skrg lah.
aku: i tgh br nak mkn nh babe.
cutie: 45mins lagi i smpai at ur place k?
aku: ok2..i makan then i balek bilik packing. c u later!
cutie: ok. c u at 10.45pm!

so, mlm tuh aku tdo umah cik cutie.
baek btol la minah tuh nak tumpangkan umah die.
aku bawak laptop.
since b4 nh die pernah pesan kalo nak bawak laptop boleh jer.
so, aku bawak laptop,
tak lupa jgak notes biostat aku.
eventhough dah abes bc..aku bawak jgak.
sbb still tak paham2.
huhuhuh.

smpai umah cutie,
lepak2 jer maen tenet. smbil bc2 notes.
then tdo around..eemm...3am kot.
pastuh cutie kejutkan kol 5.20am.
siap2 mandi sumer.
kuar g Steven's.
kid dh tunggu.
kid tak tdo umah cutie.
sbb die nak merewang memalam release tension katanye.
huhuhuhuhu.
cutie cam bese tak tdo.

cam biase yg join lepak adalah abg muay ktorg.
heheh.
abg nh asik melepak jer.
tak keje ke bg? hahahah :P

kali nh lepak smpai 11am-ish jer.
takde nak smpai ke ptg.
aku de exam pon esoknye.
kid dh janji ngan mmbr die nak kuar sm.
cutie pon dh janji ngan raz(mmbr cutie yg sleepover skali mlm tuh)

skrg aku dh terbiasa bgn awal pg nak breakfast.
kol 5am dh bgn pagi...laparrrr!
cutie dh kat jakarta kot skrg.
die takde,
so takde lah mmbr yg nak bawak aku kuar..huhu

oh ya,
korang pasan tak kat shout mix aku tuh,
ade id lalat yg dok kutut aku gemok?
aku pon tak tahu la mne dtg lalat tuh.
aku gemok pon masalah kat die.
pelik aku.
siap kutuk blog aku burok plak tuh.
dh burok takyah lah layan.
nh tak, siap dtg balek ke blog aku nak kutuk2.
ish2.
takpeee.
aku tak kesah.
janji aku bahagia.
hohohoho :D

toodles!

-salam-



2 comments:

cik ainmusa said...

eh lalat ni apekehal lak die buat cmtu.mulot jahat neh,tangan jahat type cmtu.sekali ngn hati la jahat2 sekali.die mesti bace belog redmummy gak.dah tu buat lalat2.ape ntah.sabar ye ain.biar die.kalo la mmg physical appearance die kurus bio Allah kasi pam badan die gemok tak terkate.tak pon kalo mmg dah gemok bio tambah gemuk tuh.

dugaan time periksa nak uji kite.sabar ye~byk kan doa.salah satu doa yang akan dimakbulkan Allah doa orang teraniaya.doa orang ni dapat hidayah juge

t.care!goodluck!

Hariq-Sha said...

hohohoho..ntah...spesies lalat mane ntah...takpe2..i tak kesah...janji i bahagia....huhuhuhu....

tp tuhlah..tetibe ade lalat...mane tak nye...hohohoho...

cik ainmusa~~ mekaseh atas kata2 anda! :) majulah blog untuk pemiliknye!! eheheh..tbeeee jerrr.. :P