Monday, February 28, 2011

23rd :)

Hiks.

Seperti sedia maklum, besday aku kan 29/2. So mana ada dalam kalendar tahun nih. Heeeeeee.

Tapi tadi pagi bangun, bukak FB tengok ramai yang wish.

Terus terharu! Senyum sorang-sorang. Hehehehhee. Pagi-pagi dah senyum sorang-sorang. Hehehe.

FB pun ada buat reminder untuk birthdate yang takda dalam kalendar eyh? Very thoughtful ok! hehehe :)

Oh, before bukak FB tuh, masa baru bangun tido tuh, kebetulan ada SMS masuk. 

Dari my dad. Wishing me my birthday. Berlinang-linang air mata baca SMS dia.

Rindu ok! Memang menangis gila-gila baca SMS tuh. Huhuhuhuhu.

Tengok ayat my dad bagi dalam SMS tuh, nampak nau aku nih masih dia punya lil girl. Huhuhuhuhu.

Kalau macam nih lah, sampai bila-bila pun aku jadi spoiled brat. Hehehehehehhe.

Oklah, hati bunga-bunga hari nih sebab wish dari korang semua.

Thank you so much for the thoughts!! :)

And, Happy 23rd to myself. Eheh. Sedar diri sikit dah hampir suku abad tuh. Hehehehhee.

Oklah. Nak pergi lab. Petang ada kelas full pulak tuh.

Babai! :)

Edited: Kelas petang nih cancel. Wahhhhhh! Baru dapat SMS cakap kelas petang nih cancel. Saja tau lecturer nih tau2 jer besday I. Hehehehhehe. Tapi takda beza pun sebab masuk lab jugak. Huhuhuhu.

p/s: Simple thoughts can make a person happy. Thanks so much!

2 comments:

Ted said...

Hepi Bufday Ain...Have a blast~

Hariq-Sha said...

ted:

tenkiu ted!! :D