Tuesday, January 5, 2010

The So Worry Ain...[Wanita, bacalah..Lelaki..syuh2, men jauh2]

malam tadi berlaku something yang memang aku takut2 sangat...
seram seram~
masalahnya smpai ke pagi nh tak berhenti2 bleeding...

eyh,
ade ke korang yg ade masalah yang sama macam aku???
tetibe jer nh weyh..
adelah dlm kol 1 lebih ke 2 lebih ke 3am td..
bleeding weyh!
tang mane?
segan mau cakap..
yang penting bukan tang labia majora..
kalo tang labia majora tuh..
itu piyed namanya..
aku tak risau mane...
huhuhuhuhuhu..

aku takut sangat nh..
pukul 5am aku dah call Mama di umah sana tanye pasal masalah aku..
takde benjolan..
takde ape2 yang pelik timbul..
mmg siyes lah takde ape2 gejala2 pembunuh wanita no 1 tuh...
takde langsung!

tapi die bleeding..
bukan both side...
seblah aje...
bleeding tak sudah2...
takdelah nak kata sentiasa mengalir deras..
tapi yelah..
mcm ko kene cucuk jarum kan,
kalo ko tertekan tempat tercucuk tuh,
kuarlah darahnye kan?
gitulah..
cuma luka kene cucuk jarum takde smpai 4 5 jam tak sudah2 kuar darah...
nh dari tadi dh..

aku dh letak kapas siap2 nak bagi stop bleeding..
yang sudahnya,
kapas jer byk tompok2 darah..
bleeding nya tak sudah2 pulak..

aku ingtkan kalo pagi nh dh stop...
takyah aku p jumpe doktor...
tpi dh smpai la nh pon maseh..
aku kene jgak jmpe doktor..
haraplah tak serius kan..
aku taknak lah smpai doctor klinik tuh p rujuk aku ke pakar sakit puan hospital pulak..
nanges aku nanti!

hish...
risau nh..
moms out there produce milk..
and me?
produces blood?
hish..
gila ape!
and im neither married, nor a mom..

cmne nh?
doa-doakan aku tak ade ape ye?
aku takleyh tdo semalaman nh..
satu, sbb risau pasal presentation yg patutnye esok..
tapi kene tunjuk powerpoint kat resource lecturer ari nh..
kedua..
makin risau ble mende bleeding nh happen..
aku dh rasa pening2 nh..
either sbb bleeding or sbb tak cukup tdo...
or both..
haihh..
stress negative nh..bukan stress positif!!!

doa-doalah aku takde pape siyes ye korang...
huhuhhuhuhuhuhuhu..

klah..mahu siap2 pergi jumpe doktor :(

p/s: apekah yg berlaku nh? siyes seram seriau2 rasanya..huhuhuhuuu..



2 comments:

.: miss milune :. said...

lek lok..kite doa2 spya x de pape...jgn stres sgt2 k.=)

Hariq-Sha said...

thanks byk2 :) risau gak nh sebenarnye..hopefully in few days dh recover :)