Thursday, October 15, 2009

terasa diri cam...............

adoilaaaaaaaa~
apsal badan rasa penat semacam jer since balik PKS nh?
asik memenattttttttttt jer manjang.
sejak tdo awal 2malam berturut2 kat PKS,
badan rasa semacam.
biological clock berubah abesss..
biase kan tdo kol 3 4am...
tapi kat PKS kol 12am dh kong.
paling lewat pon 12.15am cmtuh.
tak tmbh plak dalam bas pergi balik mmg tdo jer sbb ntah..rasa penat sgt.

kalo setakat badan lemah jer takpe gak.
nh kadang2 nengok nasi nengok makanan pon boleh muak.
baru tgk, blom makan.
hisshhhhh!

nak kata jet-lagged.....puiiiiiiiii!
ko ingt luar negara ke nak jet-lagged2 nh~
masalahnye kalo penat tdo lena takpe...
nh kan,
kalo tdo jer pas 2 jam bgn nengok jam.
pastuh tdo pastuh bgn pastuh tdo pastuh bgn..
sampailah ke pagi bgn nak ke kelas.
last2 tension n pening2.
abes klas tahan ngantok takmo tdo tunggu malam,
tapi pastuh tdo..
tuh pon bgn tdo bgn tdo.

aku skrg makan ble rs nak makan.
kadang tuh dh dkat nak 24jam br sedar tak mkn ag.
ini dr seblom ke PKS ye dh mcm nh.
aku bukan berdiet ok.
kalo berdiet tapi tak saket takpe gak.
nh rs cam hampeh jer.

aku just risau sbb exam lagi 2 weeks.
yes,
aku dh mula revision 2 weeks ago.
and malamku diabeskan untuk revision n assignments.
and im happy, A LOT, with my progress.

tapi tuhlah.
ble dh badan asik penat cmnh,
otak lagilaaaaaaaaaa penat.
i guess i have to have a rest.
weekends nh full dgn simulasi khidmat masyarakat.
Friday pukul 5pm onwards.
Saturday 8.30am to 12am.
Sunday 8.30am till noon.
tak ke pack??
lagilahh penat..
i need a rest!

ari nh ade klas Pathology at 2pm.
tuh lah klas ari nh.
Patholgy semata2 ari nh.
me myself pon dh ala2 ade pathological symptoms dh pun.
ceyh!
tapi rsnye aku tak pergi kot.
aku nak duk bilik.
nak rehat btol2.
assignments dh siap sumer.
nak anta on Friday morning jer.
i guess those assignments really give me a headache.
hari2 kene pk assignments.
mane nak carik bahan.
mane nak cekau articles2.
sampailah td malam siapkan.
lega otak.
but still, takleyh tdo lena.
hmmmmphh!

aku nak ajer update blog mcm before.
tapi tak larat.
dengan tenet cam ape jer.
broadband aku tuh,
kejap ok jap tak.
hishhh!
so aku gunalah wifi jaring ukm.
kata bayar tiap sem,
harus guna.
broadband penting ble ade masalah ngan tenet kolej.
tapi broadband sm jer!
baek guna jaring 54Mbps kan berbanding broadband pakej aku yg 324kbps(kot) tuh!

penat tau nak tunggu upload gmbr.
nak cter jadi tak syok plak ble takde gmbr nak dicaptionkan.
huhuhhhuhuhu.
lepas jer simulasi nh,
study week pon start next week.
boleh lah aku rehat2 sket dh takde klas.
boleh gak curik masa sket nak update kalo larat.

siyes,
rs cam terabai sgt dh blog.
hari2 blog-walking jer.
hari2 bc blog org jer.
blog sendiri ntah ble nak update stories.
collection gmbr n cter jer byk.
update ntah ke mana.
huhuhuhuhu.

klah,
aku nak smbung tdo.
subuh dah lepas.
aku maseh penat sbb dr kol 1am td aku bgn tdo bgn tdo smpai aku fedap and trus bgn.
huhuhuhuhuhu.

happy Thursday people!
:)

p/s: semalam klas takde. trus g tgk Papadom. siyesly very very lapanploh juta kali lawak okkk~ i recommend u guys tgk cter nh. ade some people tuh cam "alaaa, cter local, tak best lah"..tapi me myself cerewet dgn local movies also tau...but Papadom mmg cool habes. akan gelak smpai rs nak terkuar anak tekak..and yep, aku nh peminat cter2 Afdlin Shauki sbb klakar2 jer. but still, Papadom the best so far!! my favourite after long lost Armageddon..hiksss.


5 comments:

NurEfa said...

kmk bok tangga cita ya malam tadik ain, gler lawak ada jak.. sampei berair2 mata mek tetak :D p mek suka cmsg yg nya sampei "niat baik tapi cara salah tak guna jugak"

♥chentaMAYA™ said...

selamat arie kamis!~

Hariq-Sha said...

efa: hehehhehehe...best ooo cta ya....mek asa mok nangga gik in few days tok...hikkkss :P

elo chentamaya....hiksss :)

chipsmore said...

papadom best ;)

IMCurtain said...

Hello bloggers,

Looking for the perfect place to promote your blog. It's totally free for all!

Just click on the 'Tutorial' button if you not sure how to use it.

Join now: Connecting Bloggers

Happy blogging!