Friday, October 30, 2009

dang dang dang~

selamat pagi jumaat incik blog~~
perghhh...
pe mimipi lah ain nh pepagi buta dok bloggin nh??

huhuhuhuhu..
aku takleyh tdo T____T
nh dari malam tadi nh tak tdo2 nh..
pe kes??

asal exam week jer cmnh...
asal cmnh jer exam week...
bukan ade paper pon ari nh..
esok ade gak..
tuh pon sejam..
ABCD...
tembak2 abes,
kuar exam hall balik bilik..
huhuhuu..

gler busan exam week nh..
tak sabar nak abes..
lama dh tak balik umah nh..
5 bulan....
yelahhh...
kalo ko blaja luar negara...
laen lah...
nh dalam negara..
ape kes?
raya pon tak balik T___T

sepanjang malam keje aku baca buku Khidmat Masyarakat HM1011 tuh..
sambil fb sambil blog walking sambil chatting...
terkekeh2 aku gelak layan mmber2 aku kat chatroom mlm td..
huhuhuhuhuh..

yelah..
ble subjek mcm subjek HM nh..
ko nye logik akal kene tinggi...
baca skali,
dpt paham..
pastuh esok kang masok exam..
apply logik akal ngan teori..
dpt dh jawab~
sbb tuh aku suke subjek logik akal nh..
ms 1st yr dulu subjek2 ala2 cmnh yg buat cgpa aku UP UP~

sampai skrg kan aku tak cter sumer mende yg aku nak cter..
haihhh..
aku rs pon terkubur jer kot..
byk sgt dh..
basi sgt dh weyh...
berminggu2 dh..
aku pon penat jer nengok gmbr bebanyak..
dgn exam tak abes nye..huuhuhuh..

oohh..
aku suke...
sbb ape...
exam gap selang sehari and ade selang 5 ari..
bukan nak kata sempat nak prepare last minit..
tapi aku dpt rilek2 sakan smbil membuat revision untk kali ke lapanplohenamrautslimablas kali kot..
huhuhuuhuhuhu..

mata aku nh sbenarnye penat...
kalo die leyh ckp..
aku rs aku dh kena sound baekkk punye..
tapi otak aku ligat berfikir..
jari aku ligat menaip..
(kalo type pasal story2 dulu kan bagus..)
montot aku jer kebas duduk nh haa..seb baek atas tilam..
tapi ttp aku takde feel nak tdo...
boleh??

ermmm...aku risau ngan RedMummy...
alaaaa....kak red lah...
hati die mcm frust sesangat..
tgk kat fan page fb die..
sedih sgt nengok die...
die pon macam laen jer...
rindu kak red yg ceria tuh..
kak red...
kuatkan semangat ye..
kami kami yg syg kak red nh sentiasa ade di belakang kak red support kak red.. :)
blog kak red adalah milik kak red...
sentiasa milik kak red...and jugak family akak..
jadi diri akak jer ye..
itu yg buat Ain syg akak..
sbb Akak jujur menjadi diri akak...
akak tak hipokrit..
dr ape org yg pernah jumpe akak cter kat ain..
ain boleh bygkan diri akak mmg mcm ape yg akak presented dalm blog akak.. :)
Allah tak uji kalo Dia tak tau kekuatan kta..
takde ape yg diuji melampaui kemampuan kta..
Ain tau akak kuat :)
sayang akak~! :)

p/s: hati aku sekarang rasa tenang sgt...sukeeeee~ Alhamdulillah...takde permainan jahat perasaan dalam hati nh dah... (^_^)

2 comments:

Redbloodsnow said...

eh..kenak ngan kak red ya koh ktk? nya kenak serangan lalat durjana agik ka. nang #$%&*%& lahhhhh cdak lalat ya ow..puii

Hariq-Sha said...

huhuhuhu...yalah...lalat tok nang sikda keja kali...

tapi paling sikpat tahan lalat nak nganok mek dok...siap pakei nick lalat gik ya rah shoutmix mek...sedar dirik juak duhal...ekekkkeke