Monday, February 1, 2010

February... :)

it's February people!!
February disambut penuh gembira bla Man U mengalahkan Arsenal 3-1 di Emirates Stadium~
wakakakkaakkakaa.
fadan muke the Gunners.
kalah kat tempat sendiri.
wakakakkaka.
aku tak tengok pon match semalam sbb aku adelah segan nak join budak2 laki kolej kat cafe kolej.
aku kompom,
aku adelah kemungkinan besar the only wanita kat ctuh kalo aku join.
aku ikut live commentary kat ESPN website jer..
gelak2 aku bc commentary dorang..
ko boleh bygkan lh kan mcm mane aku imagine keadaan dorang tgh men berdasarkan commentary..
masok sana masok cnh..tackle sana tackle cnh...cross sana cross cnh..
keluar jer perkataan GOAL aku over2 pulak jerit sorang2 dalam bilik :D
ngeh ngeh ngeh

tambah best bla semalam Federer menang straight set lawan Murray
kat Aussie Open.
pun aku tak tgk abes.
1st set dh dkat sejam aku dok melanguk kat cafe,
nh kan pulak nak tunggu sampai abes game.
dah agak dh Federer boleh menang straight set.
kalo kat umah mmg aku tgk smpai abes.
alaaa,
Murray jer kot.
(keji gler bunyik)

oh,
hari nh cuti Hari Wilayah.
so kat KL cuti ler...~
heaven heaven~~

i am one of the February's babies :)
kalo Feb's babies laen looking forward for February sbb bday,
aku cuma tunggu February btol2 masa ade leap year.
sbb?
aku lahir tahun lompat.
tahun nh mane ade 29/2!!!!
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
2012 baru ade..
last bday aku 2008 ari tuh..
tsk tsk tsk tsk.

tapi aku tak kira!!
aku nak jgak smbt bday~
boleh sambut 28/2 ngan 1/3
wakakakakakakka.
smbut 2 hari~
over tak gitu?
fedulikkkkkkkkkkkkkkkkkk~~
sape yg sama bday tuh,
jom lah kte celebrate sama2~
hehehehehehehe~

cepat kan masa berlalu?
dah February dah.
tahun nh raya puasa awal ohhhh!
(tetibeeeeeeeeeee)
puasa ganti lom abes,
sebok nak raya puasa pulak.
wakakakakaakkakaak.

klah.
aku nak p lunch.
lapar seyh~

epi bday untuk yang sambut bday ari nh :)
epi bday my coursemate, Ewa :)

p/s: hati maseh ade sisa sedih sbb kisah malam tadi. hati taman betol lah. sket2 nak emo ko nh Ain. ishhhh! fedulikkkkkkk~ aku nak emo jgak!

2 comments:

green apple said...

wah..dasat ehh..layan bola lagi

Hariq-Sha said...

kak Di:

heheheheh..layan layan....layan bila Man U men jer... :D ngeeeee :D