Monday, March 9, 2009

WTFish~~!!! =/ rmbutku~~~

i got back from toilet td, then...i realize one thing..


RAMBUT DAH PANJANG DAH!!!! huhuhuhu. patot rs rimas semcm. boleh ikat plak! huhuhuhu! baru jer about 3 months since i potong rambut(Dec 08), dh pjg cmnh??? :(

i should go and have a haircut soon. long hair is so not me now. ble rambut pjg, asyik gugur jer, plus, i do easily got stressed kalo rmbut pjg2 nh. hailaaaaa! rimas satu hal, membazir shampoo satu lagi and one more, payah benor nak kene pakai getah rambut klip bagai!

style ape aa this time? ari tuh ala2 kunun Rihanna yg tak jadi(saloon mane ntah mama dok pakat masok redah jer). sabau jer lah i.

nak masukkan gmbr, masalah btol la. tenet tak ckup laju. sbb tuh lah blog i takdenye pics. buhsan!

people, suggest i style rmbut mane best. it doesn't have to be so damn(sorry) short la. just nice. shoulder length bg i pendek ag(dengan syarat it's jagged at the back or layer-like, which is not fully shoulder-length..mende la aku ngarut nh). nh yg susah takde gmbr nh. ntlah i upload masok facebook i(carik ye pengguna bernm Ain Shaqirah..hehe).

pastuh, tolong suggest any saloon kat KL nh yang hairstylist die best(but please, on one condition, pekerjanye sumer pompuan. part nh i kene demand since i am the type yg mmg strict sket la about this matter, dh pon i nh bertudung sakan..huhuhu..sorry). i nh bkn org KL ye kengkawan, so mmg tak tau saloon2 di KL yg best. dh tuh, jgn plak ko g promote kat aku A-Cut Above bagai! i nh bkn nye celebrity ke public figure ke, datin ke ape ke nak p saloon cenggitu. mau kosong Acc Bank Islam i!!(wpun acc bank laen active..heheh) ala2 yg sesuai la ngan bajet students. ngeh3.(students skrg pon dh mampu buat rambut smpai ratus2 u!! ishh..loaded sungguh kamu sumer!!).

klah, mau tdo sudah. dh bp banyak entry dh i dok merapu dlm few hours nh. kemaruk sungguh. kalah mereka yg bercintan cintun~~ wahahahahahah~ mata i pon udah berpinau2. nmpk mcm2 kaler dh mcm2 jenis bintang...ke binatang? wa po tarak tau! ehhehehe.

toodles!!
:minimo_37:

2 comments:

aiza aidid said...

ooo.. nk new hair cut ek??
erm.. tp kn ain,
layer pn nnt rmbt jd rosk kat hjg2 2.. hihi
tp kte xde idea len nk bg la sbb kte sndr potg layer..hahaha
btw, jgn wat fringe la.. rimas kn.. ;)

Hariq-Sha said...

fringe???!! hohoho...totally not me~!! mmg tak masok la fringe ngan muke ain yg super booooolatttt nh~~ heeee :D

nak wat jagged la at the back..best woo~~ ley syok sndiri kat bilik maen2 ngan gel wat spiky2..gagagagagag :D