Saturday, December 19, 2009

hari nh bukan dalam sejarah mane2...

hehehehhehehe..
aku dh tak tau nak letak tajuk pe..
nak kata sejarah dunia pon tak..
since mmg dr dulu aku slalu cmnh..
slalu pe?
pe ko merepek nh Ain??

heheheheh..
cam biasa lah...
tak tdo malam lah..
bukan sejarah lam hidup aku pon tak tdo malam..
kan kan kan??
=D

sebelum cter ape2..
aku nak cakap..
aku adalah "cuti" tak bersalin..
kang korang canang cakap macam2 aku skip itu skip ini..
sekeh pakai pala lutut aku nak?
huh~

nh haa...
sedia maklum kalo yg tgk FB aku tau lah kan..
ari Khamis ari last attachment kat Pej. Kesihatan KLIA..
haaaaaaa...
haruslah segar bugar dalam bas masa otw balik KL sebb tau ari last..
motip gitu???
hak hak hak...
kalo tak ari last,
kemain jer..
masok jer bas nak balik KL tuh,
labuh muntot terus zass tdo kan?
mcm malam takde masa nak tdo jer..
hak3~

so disebabkan adalah terlampau aktif di dalam bas otw balik,
dgn keriuhan kekecohan sumer org yg tak reti nak ngantok..
(kalo ari tak last kan, jgn kan bunyi batuk, bunyi nafas pon ko tak dgr..macam takde nyawa dh tdo lam bas tuh ha)
ktorg pun membuat bising terlampau dalam bas..
mesti Pakcik Zul (driver bas UKM) tuh rasa cam nak pusing kiri kanan laju2 jer stering die sbb tension kan?
hahahahaahhaha..

tbe2 ms dh ala2 tak lama ag nak nmpk menara kembar petronas,
Asiah pun tye..
"Ain, nak join tak ktorg pergi Sogo?"
wah koooo~
harus aku cakap
"jap, call Ayah mintak duit jap..duit tggl cket..."
wahhhhh lagikk~
mcm Ayah ko cop duit jer Ain...~
hahaahahahahahaha

punyelah planning2,
skali ujan lebat!
makaihh~
cmne nak pergi dh hujan lebat mcm 10tahun kemarau jer dah?
lalu Asiah pun pening2 pk nak gerak cmne..
yg aku tak paham apsal die smpai pening2 pk?
hehehehehheheheh..

Pakcik Zul adalah memberitahu bahawasanya kalo nak anta yg kat K1,
makanya akan smpai kampus balik around 8pm..
since aku adelah bersetuju ikut dorang g Sogo,
so yg tggl nak balik K1 adalah budak2 laki sahaja..
so dorang pun turunlah bas jalan kaki dalam ujan lebat tuh..
cian dorang~
harap2 sihat~
(masa tuh dh dekat U-turn bulatan Pahang kot???!!)

then sampailah kat kampus,
pergi surau solat2 dulu..
skali lagi aku adalah "cuti" tak bersalin...
lepas solat terus gerak ke Sogo..
2 budak ended up membeli bag sandang baru...
ag 3 tak beli ape kecuali perut meronta2 lapar!
termasok aku lah 3org tuh ha :P

pas balik dr Sogo..
aku mandi blah blah blah sumer..
then terus menghadap laptop smpai ke pukul 4am-ish..
kol 5am gitu baru tdo...
skali lagi..aku "cuti" tak bersalin!
pastuh aku tau aku tdo dgn takde mimpi..
kosong..
pastuh aku tau ala2 sedap jer rs sejuk2...
rupenye ujan..
skali bgn dh kol 5.15pm!!
makaih!
sehari suntuk tdo!!
pastuh kan..ms cek hp tgk jam tuh,
ade 2 sms..
eyh?

Bank Islam yooooo!!
PTPTN masok sudahhhh!!
weeeeeeeeeee~
ko leyh bygkan kan,
aku terus segar mcm nampak sejuta hinggit depan mata padahal tak smpai rm3k pon balance dalam acc lpas tolak yuran T____T
terus segar mata otak aku terus kira2 duit tolak hutang ape ke..
tolak duit nak bli 2 brg ari nh..
terus lemah lutut tgk balance masa hadapan..
itu pon seb baek Mama n Ayah bg duit allowances every months...
fuh fuh fuh~
slamat!!

sbb excited sgt nak bli brg tuh hari nh~
(and sbb aku tdo sepanjang ari gak semalam)
makanya aku tak tdo langsung dr malam semalam..
sbb tuh aku bersiaran langsung time2 nh ha...
ekekekekekekekeke..
by 10am nh aku nak pastikan aku dh kuar dr K1..
and by 10.30am the most kaki aku dh dalam Low Yatt..
aku nak bli cepat2...sbb aku taknak ade kat shopping mall around 5pm onwards~
mesti makin ramai time tuh!

so skrg aku adalah tingtong...
nak bli taknak?
hati kuat ckp nak sbb since sem lepas ag nak bli..
tapi tuhlah..kang tgk balance masa hadapan seram sejuk plak..
tapi elaun Mama Ayah ade kan?
huhuhuhu..

aaaaahhh...
tgklah pe jadi nanti pas aku balik...
weyh!
kalo jumpe aku kat TS n Low Yatt tegur2 k?
aku p sorang2 jer pun sbb nak cepat2 n mmg takde niat nak ajak sape2 pon..
:D

klah...
long weekends nh weyh before kau ke Port Klang pulak sepanjang minggu depan!
k k~
daaaaaaaaaaaa~

p/s: nak ke tak nak ke tak nak ke tak....kalo skrg ade mesin tgk masa depan...boleh aku tgk nasib aku pas bli brg tuh~ pergghhh! angan2 terlampau! :D

3 comments:

♥chentaMAYA™ said...

kalo ade masin tuh~
aq nak ubh bnyk bende~

eLeA haNnAj said...

selamat duit kite x masuk ag,so xkan sebuk2 nk soping nga sale skang nih..ngee<---am trying to be +ve..haha

Hariq-Sha said...

chentaMAYA: hikss...tau takpe! :P

jannah: heheh..positive babe positive! nnti jadi mcm ain..org len pokai dh ain maseh de duit :)