Tuesday, June 29, 2010

Ngeeeeeee :D

aku dah bertukar wajah~~ eyh, blog aku....hihihihihihihi :D sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

simple jer kan? aku siap buang mana-mana widget yang aku rasa memberatkan page aku. buat loading lambat jer kan. Chatbox pun aku dah buang. sebab kadang-kadang aku tak gemar orang bagi link yang iklan-iklan nh. huhuhuhuhu. aku selalu nak respond kat yang bertanya soalan or yang yang datang singgah jer. since kadang-kadang aku terlepas pandang jugak sapa-sapa yang drop by dekat page aku, so aku rasa baik aku buang jer lah Cbox tuh.

kan senang kalau nak bertanya tuh, komen directly kat entry aku. haaaaaaaaaaaa. mudah kan kan kan??? *sambil nari-nari* and satu lagi boleh lah pantau lalat-lalat kot-kot ada menyerang lagi ke. hehehehehehhe.

actually aku nh kejakunan tahap cipan bila tengok blogspot dah ada template designer nh. macam sangat memudahkan lah bagi orang yang tak berapa nak celik IT macam aku nh. tapi kadang-kadang tuh bengang jugak especially bila nak masukkan Nuffnang punya ads punya coding tuh kan. sebab HTML dia extremely lain daripada tutorial yang Nuffnang sediakan. javascript dalam template design yang baru lain sangat. aku dah macam apa terhegeh-hegeh carik sidebar punya coding tuh. tension ok. tapi dengan kesungguhan pasti akan berjaya!! hehehehehehhehehe :P

once in a while aku akan main-main dengan template and background. maybe background jer lah. tak koser aku nak main-main tukar template. pening. nh pon jin rajin masok badan sebab tenet aku laju semacam. tiba-tiba aku rasa nak sayang Celcom Broadband. tapi sayang masa dia laju jer la. huahuahuahuahuahua.

jap lagi lah aku update cter yang agak dah basi jugaklah. hohohohohohoho.

2 comments:

zsmy said...

nice n simple blog...=)

Hariq-Sha said...

tenkiu tenkiu :)