Monday, March 15, 2010

AK 5374 to Penang~

uiiiii~~
lama giler kot tak update....
aku kat LCCT nh...
flight to Penang kol 8.45pm nh...heheheheheheh
excited sbb 1st time nak ke Penang...
kalo dh smpai Penang nh,
maksudnye...
aku lom jejak Sabah ngan Labuan jer negeri n wilayah dalam Malaysia nh~
hohohohohoho..

doakan aku selamat smpai...
nanti aku rajin aku update masa kat Penang...
byk nak cter...
dr celebration bday aku yang sebenarnya tak wujud pon tahun nh..
nanti lah aku cter ye...

btw,
tgh sedeyh nh...
sbb krisis dalam my small family dkat UKM :(
sedeyh sgt...
so cold between the two sides...
ntahlah cmne nak setel...
mungkin aku mengalah?
setiap kali pun aku rs aku mengalah dalam setiap perkara...
haihhhhh~
apsal lah jadi mcm nh...
entah mane silapnya...
ada inisiatif salah...
takde pon salah..
ermmm...balik dr Penang tgklah cmne...
aku rs mcm last2 akan mengalah dgn dorang..
selagi takde yang mengalah..
selagi tuh tak selesai problem..
ade 2 3 org yang dh ckp nak mengalah..
nak bg way kat mereka...
biar puas hati...
biar sumer nh berakhir...
manusia,
takkan puas selagi tak dpt ape dia nak..
tak kira dalam situasi ape pon....
termasoklah aku...
tapi aku rs,
kalo aku di pihak dorang...
aku redha...
serius...
aku sumpah..
redha..
sbb maybe Allah dh aturkan mcm nh...
hari tuh pon mcm terbuka hati jer nak ke sana...
macamlah aku rajin sgt nak ke sana jumpe org2 tertentu...
tapi ntah nape...
hati rasa nak sgt pergi sana....
bukan nak amik hak sapa2....
tapi sekadar nak bertanyakan pendapat..
bila dh berbincang rs tertarik...
ermmm....
takpelah...
maybe mmg mcm nh kot...
tapi aku still tak paham...
kenapa nak ikut sgt rasa hati...
kenapa nak telan hasutan amarah...
aku rasa..mmg akan ada yang mengalah...
termasuklah aku...

harap dengan mengalah,
semua nh berakhir....
at least sumer org akan hepi...
kalo aku mengalah doesnt mean aku kalah...
maybe bila aku mengalah,
Allah bukakan jalan lain yang lebih lancar bg aku?
siapa tahu kan?
perancangan Allah sgt di luar dugaan kta...
aku redha :)

ok ok....
nak pergi check in...
doakan aku selamat smpai...
sejam jer pon~
daaaaaaaaaaaa~

p/s: akhirnya akan jejak jugak ke Penang. syukur.

1 comment:

kulop ludin said...

selamat menyedut udara penang...
cari ruang untuk bertenang jap yea...