Monday, July 6, 2009

back in KL, finally~ huhuhuhu...

hello~~

nh adalah entry yg semata-mata nak ckp aku dh balek KL dh.
yelah...isnin dh bermula lah semester 5...
hohohoho
5 dah!!
cepatnye ms berlalu.

oh, secara ringkas aku nak btau
nape aku tak blog jer pasal nh ari sabtu padahal aku smpai KL Sabtu ptg.

cternye cmnh,
aku bli webcam ari Jumaat, mlm ari seblom aku balik.
elok jer aku install, smpat webcam jap kat ym
tup2 alih2 ak bgn pagi,
laptop aku takley masok windows.
try berkali2 takley.
before aku g airport,
singgah jap kat kedai tgk2 kot2 leyh repair jap.
skali rupenye kene format.
adoiii!
dhlah nak kejar flightnye.

dh tuh,
last2 aku pon ckp kat parents aku aku g repair kat Low Yat keesokan hari,
which is Sunday.
so aku g lah repair.
rupenye hard disk aku dh rosak.
takley nak slamat dh.
bli hard disk baru.
pastuh format bagai.
kene jgak ratus2.

skrg dh ok.
aku nak install balik software2 yg patut ade.
paling penting YM lerr...hahahahah :P

klah.
aku nak rehat2.
td g PD ngan Zie and tunang die.
penat nh.
nntlah aku upload gmbr ms aku lepak2 tepi pantai kat Teluk Kemang tuh :)

selamat memulakan semester baru KTSN-ians!!! :D
daaaaa~

3 comments:

l e n a said...

welcome back! =)

GRuNGe said...

Wakakaka. Wuits Ain, ko punya blog berat la. Lama gila nak load. Apa kata, ko kurangkan sikit gadget ko tu.

PinQib said...

slamat kemabli n studi sungguh22 ye nti